2024/03/29

 

Taryba tvirtins vandenlenčių trasos kainas

Vandenlenčių trasa prie marių jau įrengta ir po savaitės turėtų pradėti veikti.
Autorės nuotrauka

Šalia Kupiškio marių neseniai išdygo nematytas įrenginys. Nuo valčių elingo iki Uošvės Liežuvio salos nutiestas metalinis lynas, kuriuo bus galima čiaužyti vandenlentėmis ir vasarą, ir žiemą. Reikia tikėtis, kad naująja marių pramoga džiaugsimės labai greitai, kai tik bus baigtas atvežti visas reikalingas inventorius bei galutinius taškus sudėlios rajono Taryba.

Šiandien Kupiškio rajono taryboje bus sprendžiamas klausimas dėl vandenlenčių eksploatavimo įkainių Lėvens tvenkinyje. Jas Kupiškio rajono turizmo ir verslo informacijos centras pateikė atsižvelgdamas į panašių paslaugų kainas kituose šalies rajonuose. Todėl politikams teks apsispręsti, ar jos tiks mūsų poilsiautojų ir Savivaldybės kišenei.

Pagal parengtą planą numatyta, kad vandenlenčių trasos nuoma 10 minučių kainuos 20 litų darbo ir 25 litus poilsio ir švenčių dienomis. 1 valanda tokių pramogų gali kainuoti 100 litų, 2 valandos – nuo 230 iki 280 litų priklausomai nuo pasirinkto dienos laiko. Hidrokostiumo nuomos kaina numatyta 10 litų. Moksleiviams ir studentams bus taikomos nuolaidos.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video