2024/04/26

 

Kelyje žuvo rajono Tarybos narės sūnus

Žuvęs vaikinas sekmadienio paryčiais važiavo skolintu automobiliu.
Kupiškio rajono policijos
komisariato nuotrauka

Sekmadienį tragiškai baigėsi Kupiškio rajono tarybos narės Rasos Šaltenienės sūnaus Justo Šaltenio kelionė kelyje Kupiškis–Utena. Čia 16-ajame kilometre, ties Bugailiškiais, policijos pareigūnai liepos 21 d., 4.55 val., rado kelkraštyje stovintį automobilį „Citroen Berlingo“ ir už 34 metrų, kaip įtariama, nublokštą jo vairuotoją. Dvidešimt dvejų vaikinas iš Šepetos jau buvo negyvas.

Spėjama, kad jis buvo neblaivus – po avarijos automobilyje rastas degtinės butelis. Pati transporto priemonė priklausė žuvusiojo draugui ir yra registruota bendrovės „Butautų dvaro bravoras“ vardu.

Ja įprastai važinėdavęs minėtos bendrovės direktorius Danas Baronas teigė ne pirmą kartą automobilį paskolinęs savo draugui. Tačiau sekmadienio paryčiais paprašytas to paties, nemanęs, kad kelionė baigsis taip tragiškai. Apie eismo įvykį jis teigė sužinojęs tik vėliau pranešus policijai.

Automobilis, pasak pašnekovo, apgadintas nepataisomai: sulankstytas stogas ir visa viršutinė dalis. Aplink automobilį ant žemės mėtėsi jame buvę daiktai.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video