2024/04/16

 

Uošvės Liežuvį buvo okupavusios tarptautinės policijos pajėgos

Tarptautinės policijos asociacijos (TPA) Lietuvos skyriaus 16-ojo sąskrydžio dalyviai prie Kupiškio marių Uošvės Liežuvio saloje po šio renginio atidarymo.
Autorės nuotrauka

Šitiek policijos pareigūnų, kaip praėjusį savaitgalį, mūsų rajone, ko gero, dar nėra buvę. Prie Kupiškio marių, Uošvės Liežuvio saloje, birželio 28-30 d., vyko Tarptautinės policijos asociacijos (TPA) Lietuvos skyriaus 16-ąsis sąskrydis „Kultūrų kryžkelėje“. Jame dalyvavo ne tik mūsų šalies įvairių rajonų policijos komisariatų ir kitų policijos padalinių atstovai, bet ir jų kolegos iš Estijos, Latvijos, Ukrainos, Vokietijos, Lenkijos ir Jungtinių Amerikos valstijų. Šįkart TPA sąskrydį organizavo TPA Lietuvos skyriaus Panevėžio poskyris.

Rengėsi stropiai

Sąskrydžio organizatoriai paskutines renginio detales buvo aptarę iš anksto ir su mūsų rajono valdžia. Savivaldybėje birželio 20 d. meras Jonas Jarutis priėmė Tarptautinės policijos asociacijos (TPA) Lietuvos skyriaus prezidentą Vytautą Pliuskų, Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Panevėžio miesto policijos komisariato viršininką Vidą Sabonį, Panevėžio apskrities VPK Viešųjų ryšių grupės vyresnįjį specialistą Raimondą Šimiliūną ir Panevėžio apskrities VPK Kupiškio rajono policijos komisariato viršininką Gintautą Misiūną. Buvo pageidauta susipažinti ir su kupiškėnišku paveldu.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video