2024/03/28

 

Iš ligoninės parsinešė ant rankų

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Ne kiekvieną dieną gali pamatyti vyrą, per miestą nešantį savo moterį. Kad ir kaip ironiškai tai skamba, romantika čia nė iš tolo nekvepia. Savo gyvenimo draugę Birutę Zuozaitę Aukštupėnų gyventojas Romanas Goštautas turėjo nešti, nes Panevėžio apskrities ligoninėje sugipsavus koją moteris pati negalėjo parsigauti namo. Kupiškėnams padėti atsisakė ir į gretimą rajoną juos nugabenęs greitosios medicinos pagalbos ekipažas.

Dvi diagnozės

Į redakciją praėjusį sekmadienį paskambino 46 vyras iš Aukštupėnų R. Goštautas. Vyras, sunkiai tramdydamas ašaras, bandė paaiškinti, kas jam tą dieną nutiko ir kokius jausmus jis su savo gyvenimo drauge turėjo patirti.

Nuo ryto pora sugalvojo nusišienauti savo veją kieme ir B. Zuozaitė užkliuvusi už kelmo patyrė kojos traumą. Gyventojai išsikvietė greitąją medicinos pagalbą, kuri nukentėjusiąją su ją lydėti nusprendusiu vyru išgabeno į Panevėžio apskrities ligoninę.

Kaip pasakojo R. Goštautas, čia jo draugei buvo nustatytas pėdos skilimas ir aptvarstyta ji paleista. Tačiau netrukus lauke pasivijęs medikas pakeitė savo diagnozę ir nusprendė, kad kupiškėnei koją reikia gipsuoti, nes pėda lūžusi dviejose vietose.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video