2024/05/07

 

Sportiškai pradėtas turizmo sezonas

Šių metų turizmo sezonas atidarytas triukšmingai ir sportiškai.

Praėjusį savaitgalį Kupiškio marios ošė nuo sportininkų ir sveikos gyvensenos propraguotojų. Futbolininkai, krepšininkai, tinklininkai, šiaurietiško ėjimo mėgėjai ir kiti aktyvaus laisvalaikio entuziastai Aukštupėnų paplūdimyje paskelbė turistinio sezono pradžią rajone.

Beveik šimtas medalių

Trečius metus iš eilės surengta švente norėta priminti sporto ir sveiko gyvenimo būdo svarbą. Tą dieną sportavo apie 70 komandų ir kone keturgubai daugiau jų narių.
Šventę organizavęs Kupiškio rajono turizmo ir verslo informacijos centras sportininkams ir kitiems renginio dalyviams išdalijo 90 medalių ir 26 taures.

„Likome tikrai patenkinti įvykusia švente. Buvo puikus oras ir didelis dalyvių, svečių aktyvumas – labai džiaugiuosi. Šiais metais sulaukėme daugiau lenkytojų ir iš kitų rajonų. Tam itin daug reklamavome savo renginį“, – po šventės kalbėjo Kupiškio rajono turizmo ir verslo informacijos centro direktorius Paulius Pranckūnas.

Po keturių valandų žvejybos varžybų dalyviai grįžta su pagautais laimikiais.
Autorės nuotraukos

Turizmo atidarymo šventę šeštadienį pradėjo žvejų varžybos. Devyni žvejai individualioje žūklės kategorijoje ir aštuonios komandos po tris narius žuvies laukė jau nuo 7 valandos ryto. O prieš pat pietus paskelbus varžybų pabaigą nešė savo laimikius sverti susirinkusiems teisėjams.

Sėkmė tą dieną lydėjo pirmąją vietą individualios žvejybos kategorijoje laimėjusį panevėžietį Rolfą Bitiną. Antrą vietą laimėjo Valdas Jaseckas (Kupiškis), trečiąją – Minijus Pučėta (Kupiškis).

Tarp komandų daugiausia žuvies per keturias valandas prigaudė KASP 504 kuopos komanda „Sliekas“. Antri liko „Šamai“ (Kupiškis), treti – „Policija“ (Kupiškis).

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video