2024/05/07

 

Atsitrenkė į namą

Nuotrauka iš Kupiškio RPK archyvo

Pastaruoju metu smarkuolių kelionės automobiliais vis dažniau pridaro žalos šalia gatvių stovintiems statiniams. Praėjusį trečiadienį 18 val. Kupiškio rajono policijos komisariatas gavo pranešimą, kad Aluotų kaime (Šimonių sen.) automobilis įlėkė į namą ir sugadino visą jo sieną.

Pirminiais duomenimis nustatyta, kad G. S. (gim. 1979 m.), vairuodamas automobilį „Opel Calibra“, nuvažiavo nuo kelio Adomynė–Aluotos, atsitrenkė į Aluotų kaime stovintį gyvenamąjį namą ir išvertė namo sieną. Senos statybos pastate gyveno 1968 metais gimusi moteris.

Automobilio vairuotojas dėl galvos sutrenkimo gydomas ligoninėje. Kartu su juo važiavo moteris su mažamečiu vaiku. Aštuonerių metų keleivis eismo įvykio metu nukentėjo ir dėl kairės rankos žastikaulio lūžio išvežtas operuoti į Respublikinės Santariškių ligoninės vaikų traumatologinį skyrių. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.
Kupiškio rajono policijos komisariato pareigūnų spėjimu, avariją galėjo sukelti automobilio gedimas. Vairuotojas buvo blaivus.

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video