2024/04/19

 

Skapiškyje jaunimas kabino pienių medų

Prasidėję aikštės remonto darbai šiųmečiam festivaliui suteikė naujų spalvų. Skapiškio kultūros namų režisierė Vita Vadoklytė kartu su šventės dalyviais ir žiūrovais žygiuoja dar ant senojo aikštės grindinio patiestu kilimu.
Autorės nuotrauka

Jau septynioliktą kartą Skapiškyje vyko pienių festivalis ir septintą kartą vaikų ir jaunimo teatrų šventė-kūrybinė stovykla „Literatūrinis pienių medus“.
Šiemet savo kūrybinius gebėjimus rodė jaunimo kolektyvai iš įvairių Lietuvos kampelių ir jau ne kartą pabuvoję Skapiškyje svečiai iš Lenkijos Punsko lietuvių kultūros namų.

„Sveikinu visus susirinkusius į kiek kitokį, gyvenimo pakoreguotą „Pienių medaus“ festivalį, – visus sveikino Skapiškio kultūros namų režisierė ir festivalio organizatorė Vita Vadoklytė. – Šiemet festivalį galime pavadinti literatūriniu-statybiniu. Mūsų senoji grindinio aikštė keičia savo veidą, todėl paskutinį kartą turime galimybę pavaikščioti dar likusiais grindinio akmenimis. Džiaugiuosi, kad pas mus atvyko daug kolektyvų, senų gerų bičiulių.“

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Nida ŠULCIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video