2024/04/24

 

Tarnybą paliko vyriausia komisariato pareigūnė

Per savo tarnybą Nijolė Daunoravičienė apdovanota net 42 kartus.
Autorės nuotrauka

Kupiškio rajono policijos komisariatas atsisveikino su ilgamete savo darbuotoja, inspektore Nijole Daunoravičiene. Ji teisėsaugos tarnyboje praleido dvidešimt aštuonerius metus ir buvo apdovanota net trimis svarbiais ženklais.

Bagaže daugybė apdovanojimų

Praėjusį penktadienį palydėti į pensiją savo kolegę N. Daunoravičienę atėjo visas būrys Kupiškio rajono policijos komisariato pareigūnų. Jiems vadovaujantis įstaigos viršininkas Gintautas Misiūnas sakė, kad ilgiausiai tarnavusios pareigūnės buvo ne kartą prašyta tęsti darbą. Tačiau inspektorė buvo kategoriška ir nenusileido įkalbinėjimams.

Jos 28 metų darbus atsisveikinimo dieną įprasmino jau trečiasis viršininko įteiktas ženklas. Šį kartą jai skirtas pirmojo laipsnio pasižymėjimo ženklas už nepriekaištingą tarnystę policijai. 2001-aisiais inspektorė apdovanota antrojo laipsnio Vidaus reikalų ministerijos atminimo ženklu „Tėvynės labui“, pernai gavo trečiojo laipsnio policijos pažymėjimo ženklą „Už nuopelnus“. Iš viso pareigūnė skatinta net 42 kartus.

„Pasiekti tokių rezultatų nėra lengva. Ne dažnas pareigūnas per metus sugeba pelnyti net du ženklus. Neslėpsiu, ne kartą bandėme pareigūnę perkalbėti, bet jos sprendimas išeiti buvo galutinis. Todėl dabar linkiu jai atrasti naują nišą gyvenime ir nepamiršti komisariato“, – inspektorę sveikino G. Misiūnas.

N. Daunoravičienė vidaus tarnybos sistemoje pradėjo dirbti 1985 metais Kupiškio rajono vidaus reikalų sistemos areštinės milicininke. Nuo 1991 metų paskirta Kupiškio rajono policijos komisariato areštinės-daboklės policininke. Vėliau ėjo kelių policijos viršilos, kelių policijos jaunesniosios inspektorės pareigas. Nuo 2008 metų paskirta Viešosios tvarkos skyriaus specialiste, o dvejus metus dirbo Viešosios policijos skyriaus kelių policijos grupės specialiste.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video