2024/04/23

 

Seimo narys bendrauja įvairiais formatais

Seimo narys Ričardas Sargūnas noriai dalyvauja Noriūnų bendruomenės renginiuose.
Nuotrauka iš Ričardo Sargūno
asmeninio albumo

Pastarieji Seimo rinkimai, daliai kupiškėnų vykę su pratęsimais, pakartojimais ir pabandymais vėl iš naujo, jau praeityje. Nuslūgo ir rinkėjų džiaugsmas, sulaukus iki šiol neregėto svarbiausių šalies valdžios atstovų, įvairių partijų vadovų dėmesio, vizitų, susitikimų, pažadų, vilčių ir padrąsinimų. Dabar tylu, Seimo nariai jau išrinkti, kai kurie net spėjo pradingti, pasislėpti.
Kaip jiems sekasi šią misiją vykdyti? Galbūt ir apygardos rinkėjams jau pasitarnauta gražiais darbais? „Kupiškėnų mintys“ pakalbino Anykščių-Kupiškio apygardoje išrinktą Ričardą Sargūną.

Iš Seime pastaruoju metu svarstytų įstatymų kurie yra ypač aktualūs regionų gyventojams? Visuomenė labai pasiilgusi gerų pokyčių, bent kiek juntamo kasdienio gyvenimo palengvėjimo.

Nepriklausomai nuo gyvenimo vietos, visiems žmonėms yra svarbi gyvenimo kokybė, darbo vietų kūrimas, verslumo skatinimas. Turintys veiklos ir pragyvenimo šaltinį visada į gyvenimą žvelgs šviesiau, pasitikėdami rytdiena. Mano požiūriu, svarbūs ir reikalingi yra teisės aktai, susiję su daugiabučių namų renovacija, tai išjudins daugelį veiklos sričių. Verslūs žmonės, ūkininkai seniai jau laukė, kada Lietuvoje bus galima auginti pluoštines kanapes. Pagaliau šitai leista.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ada DVARIONAITĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video