2024/04/28

 

Paauglys nužudė išgertuvių draugą

Paauglių padaromi nusikaltimai vis žiauresni.
Monikos Urbutytės asociatyvi nuotrauka

Ne kartą teisėsaugos baustas ir visai neseniai iš areštinės paleistas penkiolikmetis, Skverbų kaimo (Subačiaus sen.) gyventojas per keletą laisvės dienų sugebėjo įvykdyti žiaurią žmogžudystę. Išgertuvių metu Tiltagaliuose (Panevėžio r.) jis peiliu gerklę perpjovė penkeriais metais vyresniam Geležių kaimo gyventojui (Panevėžio r.).

Dėl baisaus nusikaltimo įtariamas paauglys buvo sulaikytas sekmadienio popietę. Pagal policijos apklaustų liudininkų informaciją jis šeštadienio vakarą nužudė išgertuvių draugą Mindaugą N.

Panevėžio r. pareigūnų duomenimis, balandžio 27 d. 23.18 val. Tiltagalių kaime tarp jaunuolių kilo konfliktas. Jo metu penkiolikmetis peiliu rėžė per sugėrovo kaklą. Jam iškviesta medicinos pagalba, tačiau ligoninės vaikinas taip ir nepasiekė – mirė pakeliui.

Pirminiais duomenimis, nužudytasis užpuoliko iki tol nepažinojo. Paauglys gyvena su motina Skverbų kaime. Čia kartu su dar keliais broliais atsikraustė visai neseniai ir per tą laiką spėjo užsitarnauti prastą reputaciją. Šeimos sūnūs ne kartą turėjo bėdų su teisėsaugos institucijomis.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video