2024/05/13

 

Ugnis atėmė namus

Iš Skapiškio geležinkelio stoties gyvenvietėje pirmadienį užsiliepsnojusio namo liko tik nuodėgulių krūva.
Autorės nuotrauka

Darbo savaitės pradžią Skapiškio geležinkelio stoties gyvenvietėje sudrumstė didelis gaisras. Ugnis pasiglemžė čia gyvenančios B. L. namą. Moteris iš gaisravietės išsigelbėjo pati. Turtą išgelbėjo draudimas.

Apie gaisrą Skapiškio geležinkelio stoties gyvenvietėje ugniagesiai sužinojo pirmadienio naktį. Liepsnas iš B. L. namo pastebėjo kaimynai. Laiku ugnies užmačias pamatė ir pati pastato šeimininkė – 62 metų B. L.
Moterį iš miego išbudino dūmų kvapas. Atsikėlus pasigirdo sprogimas ir aplinkui pasklido ugnis.

B. L. iš gaisro išsilaisvinti pavyko tik per miegamojo langą.
Gaisro gesinti išsiųstos trys ugniagesių autocisternos. Išnaudoję atsivežtą vandenį pareigūnai jį ėmė iš netolimo tvenkinio. Tačiau išgelbėti namo nebepavyko – liko tik apdegusios lauko sienos.

Pasak Kupiškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros poskyrio viršininko Raimondo Kurkulio, šiuo metu vyksta tyrimas dėl įvykio – aplinkybes nagrinėja ekspertai. Papildomai pasitelkta ir policijos grupė. Pasak pašnekovo, priežasčių, sukėlusių gaisrą, gali būti įvairių – net ir padegimas.

Laimei, savininkė savo turtą buvo apsidraudusi. Mat moteris pati dirba draudimo kompanijoje. Apie gaisrą paklausta B. L. gilintis į nelaimės aplinkybes teigė nenorinti – rūpesčių, anot jos, šiuo metu ir taip pakanka. Moteris gyventi turi kur, o dėl ko galėjo užsiliepsnoti jos namas, nežino.
Aplinkinių pasakojimu, namas buvo neseniai remontuotas.

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video