2024/05/04

 

Mero pavaduotojas įkliuvo girtas

Mero pavaduotojas Algirdas Navickas sučiuptas prie vairo girtas.
Autorės nuotrauka

Pasak laikinai einančio Kupiškio r. policijos komisariato viršininko pareigas Viešosios policijos skyriaus viršininko Lino Dovydėno, kovo 29 d. naktį, 1.30 val., Kupiškyje, Muziejaus g., policijos patruliai sustabdė automobilį, kurį vairavo rajono mero pavaduotojas, rajono socialdemokratų vadas Algirdas Navickas. Patikrinus jo blaivumą alkoholio tikrintuvu, nustatytas 0,88 prom. girtumas. A. Navickas buvo nušalintas nuo vairavimo. Kokių sankcijų sulauks neblaivus valdžios atstovas, paaiškės, kai šią bylą išnagrinės teismas.

Pats A. Navickas sakė labai išgyvenąs dėl šio įvykio. Pasak jo, kovo 28 d. vakare vyko Socialdemokratų partijos rajono skyriaus ataskaitinis rinkiminis susirinkimas, kurio metu jis perrinktas skyriaus pirmininku. Visa diena buvo įtempta. Tad po šio susirinkimo jis neatsispyręs išgerti šiek tiek naminio alaus. „Nesu iš tų, kurie gatvėmis ir keliais girti automobiliu laksto. Šįkart surizikavau namo po suėjimo su bičiuliais pats parvairuoti. Maniau, kad dėl stiklinės alaus nieko neatsitiks. O dabar labai širdyje sunku. Velykos man tikrai bus rūškanos. Nežinau, kaip po jų reikės ateiti į darbą. Niekada dar taip baisiai nesijaučiau“, – kalbėjo mero pavaduotojas.
Sužinoti, kaip šį įvykį vertina rajono meras Jonas Jarutis, nepavyko, nes jis šiuo metu atostogauja ir yra išvykęs į užsienį.

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video