2024/05/02

 

Trys laimingieji laikraštį skaitys nemokamai

Gyvakarietė Eugenija Lašienė
ištraukė tris laimėtojus, kurie 2013-aisiais „Kupiškėnų minčių“ laikraštį skaitys nemokamai.
Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

Baigėsi praėjusiais metais skelbta laikraščio „Kupiškėnų mintys“ prenumeratos akcija, kurios metu skaitytojai, užsiprenumeravę laikraštį ne trumpesniam kaip trijų mėnesių laikotarpiui, galėjo dalyvauti loterijoje.

Paaiškėjo trys laimingieji, kurie „Kupiškėnų mintis“ skaitys nemokamai, nes jiems bus grąžinti pinigai už laikraščio prenumeratą.
Iki gruodžio 28 dienos loterijoje panoro dalyvauti 815 prenumeratorių. Iš šios šūsnies kvitų ir buvo ištraukti laimingieji.

Į redakciją užsukusi parašyti skelbimo Eugenija Lašienė, gyvenanti Gyvakarų kaime, sutiko būti pagalbininke. Jos ranka ir lėmė, kas nemokamai šiais metais skaitys laikraštį.

Tie laimingieji tai J. Makštelė iš Didžprūdžių kaimo (užsiprenumeravęs laikraštį 3 mėnesiams), Vytautas Šlapelis iš Skapiškio (užsiprenumeravęs laikraštį 6 mėnesiams) ir Birutė Kuliešienė, gyvenanti Kupiškio mieste, Palėvenės gatvėje (užsiprenumeravusi laikraštį 12 mėnesių).

Nuoširdžiai dėkojame visiems, dalyvavusiems šioje akcijoje, o laimėtojų laukiame atvykstant į laikraščio redakciją (Gedimino g. 34, III aukštas), kad galėtume jiems įteikti laimėjimą – grąžinti prenumeratos pinigus.
Su savimi prašome turėti asmens tapatybę patvirtinančius dokumentus.

Redakcija

——-
Autorius:

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video