2024/04/27

 

Naująjį vadovą ragino pažaboti negeroves kolektyve

Naująjį Kupiškio r. policijos komisariato viršininką Gintautą Misiūną (pirmas iš kairės)kolektyvui pristatė Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Rimantas Bobinas.

Ingridos Nagrockienės nuotrauka

Kupiškio r. policijos komisariato viršininko pareigas nuo liepos 10-osios oficialiai pradėjo eiti komisaras Gintautas Misiūnas. Konkursas šios įstaigos vadovo pareigoms eiti Panevėžio apskrities vyriausiajame policijos komisariate įvyko prieš mėnesį. Naująjį vadovą kupiškėnai policijos pareigūnai jau pažįsta. Jis Kupiškio policijos komisariate prieš konkursą jau keletą mėnesių laikinai ėjo viršininko pareigas.

Pirmąją darbo dieną Kupiškio rajono komisariate viršininką sutiko naujasis jo kolektyvas. Susirinkę pareigūnai pagerbė savo vadovą, sveikino jį ir linkėjo gerų veiklos rezultatų bei paragino imtis priemonių, kad kolektyve neliktų blogybių.

Pats viršininkas G. Misiūnas pasidžiaugė puikia komisariato komanda. Ji, anot vadovo, perspektyvi ir tai rodo oficiali Panevėžio apskrities policijos komisariato statistika. Pagal Policijos departamento nustatytus kriterijus Kupiškio pareigūnų tarnybinės veiklos rezultatai per pastarąjį pusmetį geriausi visoje apskrityje.

„Mes galime vykdyti įgaliotas funkcijas. Nors plano vykdymas – dar ne viskas, tačiau tai rodo, kad galimybes dirbti ir siekti rezultatų mes turime. Vienas vadovas nieko nepadarys, tvirta komanda yra jo pagalba ir ramstis“, – savo kolektyvui akcentavo komisaras G. Misiūnas.
Viršininkas pridūrė turįs nemažai idėjų ir sumanymų, kaip patobulinti Kupiškio rajono komisariato darbą ir pakvietė savo naujuosius kolegas taip pat pasidalinti savo mintimis.
„Kviečiu visus bendrai veiklai. Mes galime pasistengti, kad daugiau nebebūtume linksniuojami iš neigiamos pusės. Tegu slogūs pastarųjų metų įvykiai mūsų įstaigoje lieka praeityje“, – kalbėjo komisaras.

Iškilmingai sutikę naująjį vadovą Kupiškio pareigūnai taip pat pasveikino ir savo kolegę Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio tyrėją Jolita Jokubauskienę. Jai suteiktas vyresniosios inspektorės laipsnis.

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video