2024/09/24

Nelaiminga sankryža pasiglemžė gyvybę

Praėjusį antradienį Aleksandrijos kaime, kelių Daugpilis-Rokiškis-Panevėžys ir Kupiškis-Utena sankryžoje, pasikartojo prieš kelerius metus tris gyvybes nusinešusio eismo įvykio scenarijus, kai iš šalutinio kelio iššokęs automobilis nepraleido pagrindiniu keliu važiavusios mašinos. Šįkart tokia avarija nusinešė kelių eismo taisykles pažeidusio vairuotojo gyvybę, sunkiai sužalota jo žmona.

Gruodžio 27 dienos rytą policijos ir gelbėtojų ekipažai vyko link Aleksandrijos kaimo, kur jų laukė sunkus darbas – iš baisios automobilių avarijos gniaužtų išvaduoti sužeistus žmones. Vienas jų jau buvo be gyvybės ženklų. Tai 1942 metais gimęs Kupiškio rajono gyventojas D. V., kuris važiuodamas šalutiniu keliu Daugpilis-Rokiškis-Panevėžys ir Kupiškis-Utena kelių sankryžoje nepaisė draudžiamųjų ženklų ir nepraleido pagrindiniu keliu riedėjusio kupiškėno A. Ž. (gim. 1957 m.) automobilio bei atsitrenkė į jį.

Po šio eismo įvykio dėl dauginių kaulų lūžių į Panevėžio ligoninę išvežta avarijos kaltininko žmona S. V. (gim. 1944 m.). Susidūrusių automobilių vairuotojai buvo blaivūs.

Iš viso šiais metais mūsų rajono keliuose užregistruota 19 eismo įvykių, kuriuose sužeistas 21, o žuvo 7 asmenys.

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video