2024/09/24

SEB banko komanda buvo laukiama ir pas mus

SEB bankui pradėjus mokėti buvusiems „Snoro“ banko indėlininkams indėlių draudimo išmokas Kupiškyje gruodžio 15 d. ir 16 d. dirbo mobili SEB banko komanda ir priiminėjo prašymus iš gyventojų indėlio draudimo išmokai gauti.

Per pirmąją mobilios komandos darbo dieną susitvarkyti savo indėlių atėjo 141 kupiškėnas. SEB banko mobili komanda į Kupiškį dar atvyks ir gruodžio 22 – 23 d.

Padėjo laukti eilės

Praėjusį ketvirtadienį nuo pat ankstyvo ryto pradėjo kupiškėnai būriuotis prie Kupiškio pašto durų. Mat čia turėjo atvykti SEB banko darbuotojų mobili komanda. Pusę dešimtos prasidėjo darbas. Dvi darbuotojos padėjo žmonėms užpildyti prašymus, atsakinėjo į jų klausimus, ramino, kad nėra ko jaudintis, jei šiandien nespėtų visi pateikti prašymų. Tai bus galima padaryti ir kitą dieną. Buvusių indėlininkų prašymai keliavo pas trečiąjį mobilios komandos narį, dirbusį prie kompiuterio.

Darbo metu ne visi žmonės galėjo tvarkyti savo bankinius reikalus. Tad tarp lūkuriavusiųjų buvo ir tokių, kurie aukojosi dėl savo pažįstamų ar senyvų tėvų ir už juos stovėjo eilėje. Žmonės didelių emocijų nereiškė, kantriai laukė, džiaugėsi, kad oras pagerėjo, nustojo lyti.

Kaip elgtis, kur kreiptis?

SEB banko grupės ryšių su žiniasklaida vadovas Arvydas Žilinskas patvirtino, kad mobiliosios komandos dirbs ne vieną dieną. Gyventojai gali prašyti draudimo išmokas atsiimti grynais, pervesti į SEB banko ar kito banko sąskaitą. Mobiliosios komandos grynųjų pinigų neišmoka. Juos gyventojas iš karto gali pasiimti tik SEB banko skyriuose. Klausimas tik, ar taip pasielgęs žmogus saugiai jausis? Tokiais atvejais yra patariama gerai apgalvoti lėšų pasiėmimo būdus. Kupiškėnams artimiausi SEB banko skyriai yra Panevėžyje, Rokiškyje, Anykščiuose, Utenoje, Biržuose.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video