2024/09/24

Jaunieji miškininkai palydėjo žiemą

Kaip ir kasmet, jaunieji rajono miško bičiuliai rinkosi į tradicinę žiemos šventę. Šįkart savo linksmybes jie suruošė Subačiaus girininkijos miške. Čia kovo 10 dieną susirinko šešiolikos Kupiškio rajono mokyklų jaunųjų gamtininkų būrelių nariai ir jiems vadovaujantys mokytojai.

Į šventę miško bičiulius pakvietę Kupiškio miškų urėdijos darbuotojai bei Kupiškio rajono savivaldybės Švietimo ir kultūros skyriaus atstovai mokiniams surengė smagias varžytuves. Jaunieji miško svečiai rungėsi estafečių, rąstų pjovimo, kankorėžių į krepšį mėtymo, vinies kalimo bei kitose įdomiose rungtyse.

Geriausiai pasirodė ir pirmą vietą šiose varžybose užėmė Šepetos Almos Adamkienės pagrindinės mokyklos būrelis „Pelkinukai“ ir jų vadovė mokytoja Janina Daukienė.

Nugalėtojus pasveikino Švietimo ir kultūros skyriaus vedėjas Rimantas Jocius, jo pavaduotojas Vytautas Knizikevičius bei vyriausioji specialistė Rimutė Balzarevičienė.

Šventėje vaikai galėjo pasivaišinti ant laužo virta aviečių arbata bei pačių keptomis dešrelėmis. Gera nuotaika miške sklandė iki vėlyvos popietės.

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video