2024/05/15

Išbandymas kelininkams ir vairuotojams

Sniegas ir pūga privertė anksčiau keltis rytais ir su kastuvais pasidarbuoti ne tik tuos, kurie ruošiasi vykti mašinomis, bet ir patikrino kelininkų pasiruošimą.

Kol kas pirmojo žiemos egzamino pažymys nebus aukštas – žmonės burnojo ne tik kelininkus, sunkiai išbrendami buvo ir pėstiesiems skirti takai.

Nuomonės

„Ačiū „šauniesiems“ Kupiškio kelininkams už nenuvalytus kelius. Kelionė iki Anykščių rajono ribos ir atgal tikrai nuostabi. Kažkodėl anykštėnai anksčiau atsikėlė ir kelius ne tik nuvalė, bet ir pabarstė, o mūsiškius žiema vėl užklupo netikėtai“, – išsakė savo nuomonę laikraščio internetinio puslapio lankytojas.

Visai kitokią nuomonę galima buvo išgirsti iš kito rajono gyventojo: „Būtų mano valia, tai žiemą visus komunalininkus atostogų išleisčiau. Žmonės tiek aptingo, kad net savo kiemuose tingi patys sniegą atsikasti, o laukia, kol kas atvažiuos ir traktoriumi jį nustumdys.“

Kalbinti atokesnių kaimų gyventojai nebuvo tokie kategoriški. Pasak jų, nieko nauja užpustyti keliai – sinoptikai iš anksto įspėjo, kad artinasi sniegas. Jeigu nėra jokių skubių neatidėliotinų reikalų, galima ir palaukti, kol bus nuvalyti keliai.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Nida ŠULCIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video