2024/09/24

Naujoms „Sodros“ patalpoms atseikėta per du milijonus litų

„Kupiškėnų mintys“ jau rašė, kad 2008 m. gruodį Valstybinio socialinio draudimo fondo valdyba (VSDFV) prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Kupiškyje įsigijo pastatą Lauryno Stuokos-Gucevičiaus a. 9. Toks žingsnis buvo žengtas norint pagerinti „Sodros“ Kupiškio skyriaus darbo sąlygas. Šiuo metu jau pradėti to pastato remonto darbai. Pasidomėjome, kiek jie kainuos ir kada bus užbaigti, kas yra darbų rangovas.

Laikinai einanti „Sodros“ Kupiškio skyriaus direktorės pareigas Birutė Kuliešienė patvirtino, kad būsimų patalpų remontas pradėtas. Apie tai byloja ir aptverta to pastato teritorija. Jau su rangovais pasirašytos visos sutartys. Pastato remontas turėtų būti baigtas per metus. Jei sutriktų finansavimas, tai darbų atlikimo terminas gali būti pratęstas trejiems metams.

Pasak „Sodros“ vadovės, prieš porą mėnesių Kupiškyje apsilankęs socialinės apsaugos ir darbo ministras Donatas Jankauskas apžiūrėjo esamas jų įstaigos patalpas ir pastatą, į kurį planuojama po remonto persikraustyti. Ministro išvada buvo teigiama – Kupiškio r. „Sodros“ skyriui reikia erdvesnių patalpų.

Jau rašėme, kad pagal teisės aktų nustatytus reikalavimus, ministerijos atstovų teigimu, „Sodros“ Kupiškio skyriaus patalpų norma turėtų būti ne mažesnė kaip 1196 kv. m, o šiuo metu esamų patalpų plotas tik 489,33 kv. m.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video