2024/05/15

Liepsnose žuvo vyras

Ugnis pasiglemžė šešiasdešimt ketverių metų uoginiečio Raimundo Grinevičiaus gyvybę. Spėjama, kad jis neatsargiai rūkydamas pats ir sukėlė gaisrą savo motinos sodyboje.

Pranešimą apie degantį gyvenamąjį namą ir jame esantį negyvą vyriškį Kupiškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai gavo praėjusį sekmadienį, apie 14 valandą. Į vietą atskubėję ugniagesiai numalšino dar nespėjusias įsisiautėti liepsnas ir viduje rado vyriškos lyties lavoną.

Gaisre žuvo pas motiną Eugeniją Grinevičienę gyvenęs sūnus Raimundas. Spėjama, kad vyras pats sukėlė liepsnas neatsargiai rūkydamas savo lovoje. Išdegė nedidelis grindų ir sienų plotas. Labai senos statybos namas itin nenukentėjo. Motina E. Grinevičienė gyveno atskirai nuo sūnaus kitame pastato gale. Jos gyvenamosiose patalpose žalos nepadaryta.

Pagalbą gaisro metu į šią nuo Uoginių tolėliau esančią sodybą iškvietę artimiausi kaimynai Skukauskai dar ir kitą dieną rūpinosi senole ir bandė aptvarkyti po gaisro aplietus jos namus. Kaimynai „Kupiškėnų mintims“ pasakojo, kad gaisro dieną R. Grinevičius girtavo.

Vyras savo šeimos nebuvo sukūręs. E. Grinevičienė dar turi dukrą.

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video