2024/09/23

Žiemos šventė – su šaltuku ir puikia nuotaika

Šiemet organizuota žiemos šventė pateisino savo pavadinimą. Saulutė ir skruostus žnaibantis šaltukas bei jau senokai tiek bebuvusio sniego pusnys visiems priminė, kas yra tikroji žiema.

Smagios atrakcijos ir varžybos vaikams bei suaugusiems, sniego motociklų ir keturračių varžybos, o sušalusiems karšta arbata, dešrelės neleido nuobodžiauti.

Šventę pradėjęs sniego karalius su savo palyda ne tik pasveikino visus susirinkusius, bet ir suteikė garbę uždegti laužą laikinai einančiam mero pareigas Aidui Mikėnui.

Pakėlus žiemos šventės vėliavą, susirinkusiesiems pasyviais stebėtojais būti neteko. Kūno kultūros ir sporto centro darbuotojai bei treneriai kvietė į virvės traukimo, kamuoliuko mėtymo bei kitas rungtis. Čia savo taiklumą ir jėgą galėjo išbandyti ne tik suaugę, bet ir vaikai.

Virvės traukimo rungtyje penkios stipruolių komandos atkakliai varžėsi dėl stipriausiųjų titulo. Vyrai, pagauti varžybų azarto, virvę traukė šiltas striukes palikę po medžiu. „Taip daug patogiau, geriau galima paimti virvę“, – komentavo savo pasirinkimą stipruoliai susispietusiems aplinkui smalsuoliams.

Stipriausiai komandai, pasivadinusiai „Muziejaus“ vardu, Kūno kultūros ir sporto centro (KKSC) direktorius Zigmas Paulauskas, įteikdamas saldų prizą – tortą, juokavo: „Čia jums, vyrai, už jėgą, o ko nors stipresnio, kad nesušaltumėt, prisidursite patys“.

Dalyvauti linksmame žaidime “Kamuoliukų mėtymas į bulvių„ krepšį užsiregistravo 17 vaikų. Nugalėtoju pripažintas Kupos pradinės mokyklos mokinys Tomas Balčiūnas.

Estafetėje „Kimšto kamuolio mėtymas“ dalyvavo 22 vaikai. Nugalėjo Povilo Matulionio pagrindinės mokyklos mokinys Mangirdas Žėba.

Taikliausiai smūgiavo į futbolo vartus Ernestas Senvaitis iš Povilo Matulionio pagrindinės mokyklos. Jis pralenkė net 31 šioje rungtyje dalyvavusį varžovą. Toje pat rungtyje jaunesniųjų grupėje geriausiai pasirodė Kupos pradinės mokyklos mokinys Eitvydas Sokas.

Visi įvairių rungčių bei estafečių nugalėtojai buvo apdovanoti gražiomis KKSC taurėmis.

Susižavėjimo šūksnių sulaukė sniego motociklų varžybos. Pirmąją vietą motociklų žiemos pirmenybėse sniego motociklų klasėje laimėjo „Airon X“ klubas, II vieta atiteko Audriui Staniui, o III – Gediminui Aleksandravičiui.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Nida ŠULCIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video