2024/05/19

Kupiškiečiai laikė vieną mitingo kampą

Prie prezidentūros praėjusį ketvirtadienį įvykusiame „Vilties“ mitinge dalyvavo ir organizuotai į jį nuvykusių kupiškiečių.

Tuo pasirūpinęs NS (socialliberalų) Kupiškio skyriaus pirmininkas Laimantas Gaučys sakė, jog į iš anksto spaudoje paskelbtą kvietimą vykti mitinguoti į Vilnių atsiliepė 25 rajono gyventojai, nusiteikę ginti savo teisę ir krizės sąlygomis gauti senatvės, darbingumo netekimo pensijas ir kitas išmokas ne mažesnes, negu iki šiol, nes ir pastaruoju metu esantys ties skurdo riba.

Į korespondentės užuominą, jog pagal oficialiai skelbtąją informaciją tarp šimto mitinge dalyvavusių žmonių kupiškėnai laikė vieną jo kampą, pašnekovas tvirtino, jog iš tikrųjų sostinės S. Daukanto aikštėje nuo 15 valandos apie pusantros valandos vykusiame renginyje dalyvavo iki penkių šimtų žmonių. Vien NS partijos narių buvo apie du šimtus.

L. Gaučys pridūrė, jog, be mitingo dalyvių viešų kalbų aikštėje, Prezidentei buvo įteiktas ir reikalavimų dokumentas su šešiasdešimties tūkstančių šalies gyventojų parašais. Tarp jų buvo ir 1077 kupiškiečių pavardės.

——-
Autorius: Eleonora VAIČELIŪNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video