2024/05/05

Proga pasigrožėti išpuoselėtu kūnu

Spalio 28 d., 18 val., Kupiškio kultūros centre vyks 2009 m. atviros kultūrizmo ir fitneso klubų taurės pirmenybės. Bus rungtyniaujama ir dėl dienraščio „Respublika“ taurės. Varžybų nugalėtojai bei geriausi prizininkai įgys teisę atstovauti Lietuvai WFF Pasaulio čempionate Vokietijoje spalio 31 d., WABBA Pasaulio čempionate Vengrijoje lapkričio 7-8 d., WPF Pasaulio čempionate Italijoje lapkričio 14 d.

Lietuvos kultūrizmo ir fitneso asociacijos atstovas Kupiškyje bei šių varžybų vienas iš koordinatorių Modestas Puišė informavo, kad kupiškėnai turės galimybę išvysti per 20 geriausių šių sporto šakų sportininkų. Ketina dalyvauti ir patys tituluočiausi iš jų. Tai Giedrius Gailiūnas – kultūrizmo pasaulio vicečempionas, daugkartinis Lietuvos čempionas, įvairių tarptautinių varžybų dalyvis ir prizininkas, Mantas Jankauskas – pasaulio jaunimo fitneso čempionas, Ramunė Miliauskaitė – pasaulio, Europos, Lietuvos fitneso čempionė, Dovilė Simonavičiūtė – pasaulio fitneso čempionė ir porų fitneso čempionė, Ellietė Lukytė – fitneso Europos čempionė ir pasaulio jaunimo čempionė.

Pasak M. Puišės, šįkart iš kupiškėnų šiose varžybose niekas nedalyvaus. Tačiau kultūrizmas mūsų rajone gyvuoja kaip ir anksčiau. Bene sėkmingiausi mūsų sportininkams buvo 2003 m., kai Giedrius Žiaugrė tapo Lietuvos fitneso absoliučiu nugalėtoju. Deja, šiuo metu jis jau aktyviai nebesportuoja.

Nepaisant to, kad saviškių žiūrovai scenoje ir neišvys, pašnekovo nuomone, į ką pasižiūrėti jiems tikrai bus.

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video