2024/05/18

Komisija informaciją patvirtino

„Kupiškėnų mintims“ paskelbus informaciją apie Kultūros centro direktoriaus Rapolo Lukoševičiaus veiklą, rajono Savivaldybės meras Jonas Jarutis sudarė komisiją minėtiems faktams ištirti.

Šiai komisijai vadovavo Kultūros ir švietimo skyriaus vedėjas Rimantas Jocius. Darbą baigusios komisijos pirmininko paklausėme, kokie yra tyrimo rezultatai. R. Jocius sakė, kad išvados dar nepasirašytos, bet juodraštis, kurį reikės šiek tiek pakoreguoti, jau yra.

R. Jocius pasakojo, kad buvo kalbėta ir aiškintasi su daugeliu žmonių ir pačiu R. Lukoševičiumi. Iš esmės straipsnyje minėti faktai pasitvirtino. Pats Kultūros centro direktorius irgi pripažino, kad buvo neteisus.

Jis patvirtino, kad jau sumokėjo baudą už nelegaliai samdomą statybininką, prisipažino, kad važinėjo valdišku transportu asmeniniais tikslais, bet dabar to jau nebedaro.

R. Jocius sakė, kad išvados netrukus bus perduotos merui ir jis spręs, ką toliau daryti. Matyt, klausimas bus pateiktas rajono Savivaldybės tarybai. Ji ir nutars, kaip elgtis toliau ir kokių imtis priemonių. Viena iš jų gali būti ir svarstymas, ar R. Lukoševičius gali eiti kultūros centro direktoriaus pareigas.

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video