2024/04/29

B-boy Eimis ir Dj Mantas laukė smalsiųjų

Patraukė dėmesį skelbimas, lyg ir tarp kitko prilipintas prie matomoje vietoje esančio medžio. „Break dance pamokos, Dj pamokos“ – panašus buvo jo turinys. Rūpėjo pasmalsauti, kas po juo slypi, kas laukia paauglių, jaunimo birželio 16 d. (antradienį) Kupiškio jaunimo centre.

B-boy Eimis ir Dj Mantas – išsiskiria iš minios savo išvaizda – jie kažkuo kitokie. Žavūs ir tuo, kad turi gerų tikslų ir noriai, vienas per kitą, pasakoja apie savo veiklą.

Pasak jaunuolių, jie važinėja po Aukštaitijos miestus, miestelius bei kaimus ir bando sudominti savo veikla jaunimą, vaikus, ištraukti juos iš gatvių, parodyti, kad galima labai prasmingai praleisti laisvalaikį ir daug sužinoti, išmokti.

B-boy sakė esąs labai užsiėmęs choreografas ir siūlo išmokti šokti breiką, kuris gal jau kiek ir primirštas. Kaip pavyko sužinoti, Dj Mantas – savamokslis. Jie kartu vykdo bendrą projektą. Dj Manto tikslas – apšviesti jaunuomenę muzikos srityje, juk per muziką galima puikiai save išreikšti. „Pastebėjome, kad provincijos paaugliams, jaunimui žinoma tik lietuviška muzika, jie yra tuo atžvilgiu neišprusę“, – teigė gera energija spinduliuojantys vaikinai iš Rokiškio.

Pasiteiravus, ar ne per brangios jų pamokos paaugliams, jie nustebo ir nuoširdžiai įtikinėjo, kad už tokias pamokas, tarkim, Vilniuje gautų 100-150 Lt. Jų privalumas tas, kad per trumpą laiką suteikia daug teorinių ir praktinių žinių. Vaikinai pasidalijo pastebėjimu, jog nedideliuose kaimeliuose pas juos ateina daugiau norinčių tobulėti smalsuolių nei nedideliuose miestuose.

Nekantriai jie laukė ir kupiškėnų, negausiai besirenkančių į KJC salę. Pasak vaikinų, jiems užtenka, tiek vienam, tiek kitam, kad ateitų mokytis 4-5 jaunuoliai. „Mes dirbame net ir su vienu žmogumi“, – sakė B-boy Eimis ir Dj Mantas ir pridūrė, jog, jei bus jais besidominčių, atvažiuos dar ne vieną kartą.

——-
Autorius: Nora NORVILAITĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video