2024/09/23

„Tvarkiečių“ byrėjimo metas

Pašalintojo prezidento Rolando Pakso vadovaujama partija „Tvarka ir teisingumas“ pradėjo byrėti. Apie jos gretų mažėjimą kai kuriuose Lietuvos rajonuose buvo girdėti jau senokai, o visai neseniai beveik visi mūsų rajono skyriaus žmonės pasirašė išstojantys iš šitos partijos.

Pakvipo kriminalu

Buvęs partijos rajono skyriaus pirmininkas Dangirdas Mikšys „Kupiškėnų mintims“ pasakojo, kad pastarieji keli mėnesiai pakvipo kriminalu. Neseniai atvykęs į namelį Sinagogos gatvėje, kuriame anksčiau buvo „Tvarkos ir teisingumo“ būstinė, o dabar tiesiog Savivaldybės tarybos nario priimamasis, politikas rado išdaužytus durų stiklus.

Žinoma, galima galvoti, kad kažkokie padaužos išdaužė stiklus be jokios gilesnės potekstės, bet pats D. Mikšys mano, kad gali būti ir ne visai taip. Jis sakė, kad tada, kai kilo jo nesutarimai su Seimo nariu Vytautu Galvonu ir prasidėjo D. Mikšio šalinimo iš partijos procedūros, pasipylė tiesiog kriminalinės istorijos.

Visų pirma, buvo išdaužti keli būstinės langai. Vėliau iš būstinės patalpų dingo juodraščiai su duomenimis apie partijos narius, kitomis pastabomis. Dabar tas nelemtas atsitikimas su durų langais. Politiko nuomone, tokių atsitiktinių sutapimų darosi jau per daug.

Partiečiai pasipiktino vadų elgesiu

D. Mikšys sakė, kad pats jo pašalinimas iš partijos vyko labai negražiai. Politiko niekas nekvietė nei į partijos prezidiumo, nei į valdybos posėdžius, kuriuose buvo svarstoma jo personalija. Apie pašalinimą iš partijos D. Mikšys sužinojo perskaitęs informaciją internete. Jokio oficialaus dokumento jis iki šiol negavo. Todėl D. Mikšys mano, kad su juo buvo tiesiog skubiai susidorota.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video