2024/04/28

Šeimą iš Keršuliškių, ištikus nelaimei, parėmė

Jau rašėme apie tai, kad prieš savaitę, sausio 12-ąją, ties Keršuliškių kaimu, įvyko skaudi avarija, kurioje buvo sunkiai sužaloti du mažamečiai vaikai. Tądien jie išlipę iš maršrutinio autobuso išėjo į važiuojamąją kelio dalį ir buvo partrenkti sunkvežimio.

Keturis vaikus auginančios šeimos nelaimei neliko abejingų.

Tai patvirtino ne tik mokyklos, kurioje mokėsi nukentėjusieji, bet ir mūsų laikraščio skaitytojų reakcija. Visi su nerimu ir viltimi laukia žinių, kaip sekasi vaikų gydymas.

Abu vaikai gydomi Kauno klinikose. Pasak vaikų mamos Alidos Kacinauskienės, dukra jau perkelta iš reanimacijos skyriaus, ir jos gydymas toliau vyksta sėkmingai. „Sūnus kol kas reanimacijoje, ir dar neatsibunda iš komos, tačiau tikimės, kad viskas bus gerai – nors ir labai mažais žingsneliais, bet po truputį viskas eina į geresnę pusę“, – sakė nukentėjusių vaikučių mama.

Ištikus nelaimei, šeima nebuvo palikta viena su savo skausmu. „Labai dėkoju savo ir vyro darboviečių kolegoms už jų paramą ir supratimą, – kalbėjo A. Kacinauskienė. – Aplankė mus ir Kupiškio seniūnijos seniūnas Julius Vytautas Semėnas, kuris taip pat domėjosi, kaip mums sekasi“.

„Šeima parašė prašymus rajono merui Jonui Jaručiui, dėl vienkartinės paramos, – sakė seniūnas J. V. Semėnas. – Tikimės, kad ir rajono Taryba neliks abejinga šiai nelaimei“.

Suprasdami, kad vaikų laukia dar ilgi reabilitacijos mėnesiai, jiems nutarė padėti ir Kupiškio Kupos pradinės mokyklos mokytojai bei mokiniai. Klasės draugų ir mokytojų su meile paaukoti pinigėliai, tikėkimės, padės vaikams kuo greičiau pakilti iš lovų ir vėl susitikti su draugais.

——-
Autorius: Nida ŠULCIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video