2024/09/22

Renatui Stančikui – dar viena byla

Yra žmonių, kurie niekaip nesuauga. Dar pusė bėdos, kai iš paauglystės neišsikapstantis žmogutis krečia tik nepiktas eibes. Į tokius aplinkiniai žiūri atlaidžiai, gal net su gailesčiu. Blogiau, kai tokio veikėjo nuolatiniai išsišokimai kelia realią grėsmę kitiems, ardo šeimos narių gyvenimus.

Toks niekaip į vyrus neišaugantis pilietis jau ilgokai neduoda ramybės ir kupiškėnams. Renato Stančiko vardą seniai linksniuoja rajono gyventojai, teisėsaugos pareigūnai ir žiniasklaida.

Netolimoje praeityje teisme buvo išnagrinėta baudžiamoji byla, kurioje R. Stančikas kaltintas tuo, kad vairuodamas neblaivus automobilį sunkiai sužalojo pagyvenusią moterį. Negavęs realios laisvės atėmimo bausmės, šis buvusio aukšto policijos pareigūno sūnus vėl susilaukė policijos dėmesio.

Ankstų pirmadienio rytą ir vėl būdamas neblaivus jis susimušė prie degalinės „Velseka“. Vaikinas siautėjo ir į įvykio vietą atvykus policininkams.

Pareigūnams neliko nieko kito, kaip įsismarkavusį jaunuolį pristatyti į policijos komisariatą ir laukti, kol šis išsiblaivys. Iš karto apklausti neblaivaus vaikino nebuvo galimybės.

Rajono policijos viršininko pavaduotojas Linas Dovydėnas „Kupiškėnų mintims“ sakė, kad ne kartą teistam R. Stančikui iškelta dar viena byla. Šį kartą jau teks atsakyti už viešosios tvarkos pažeidimą ir pareigas einančio pareigūno įžeidimą.

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video