2024/09/22

Problemą spręs jau kita institucija

Kupiškėnai kartas nuo karto pareiškia pretenzijų dėl to, kad niekaip negali susimokėti mokesčių už paslaugas UAB „Kupiškio butų ūkis ir vandentiekis“. Žmonės aiškina, kad tuo metu, kai jiems yra pietų pertrauka, pietauja ir minėtos bendrovės kasa, o po darbo ji jau nebedirba.

Žmonės bandė argumentuoti, kad reikėtų pakeisti bendrovės kasos darbo valandas. Tik taip būtų galima be problemų susimokėti mokesčius.Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tai yra visiškai nerimta problema, tačiau išklausius nepatenkintus kupiškėnus pasirodė, jog jiems tai yra tikrai nepatogu.

Pasikalbėjus su šios bendrovės direktoriumi Albertu Audicku, kuris nėra linkęs kasos darbuotojos įdarbinti pietų pertraukos metu, paaiškėjo, kad problemą spręs jau kita institucija, kuri ir galvos, kaip nepatogumų išvengti.

Prieš kelerius metus UAB „Kupiškio butų ūkis ir vandentiekis“ buvo sudaręs tokį grafiką, kad per pietų pertrauką kasa dirbdavo, bet tuo metu apsilankydavo vos vienas kitas interesantas.

Pasak direktoriaus, nepaisant to, kad jų būdavo labai mažai, tekdavo dirbti ne tik kasos darbuotojai, bet ir apsaugai. Tai visiškai nepasiteisino.

A. Audickas sakė, kad nebūtina mokesčius mokėti jo vadovaujamoje įmonėje. Tai galima padaryti ir be pietų pertraukos dirbančiuose bankų skyriuose, ir pašte.

Dabar kažkokią pertvarką daryti jis jau nemato jokio reikalo, nes netrukus „Kupiškio būtų ūkis ir vandentiekis“ bus reorganizuotas, ir mokesčius gyventojai mokės komunalininkams, kurie ir spręs apmokėjimo problemas.

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video