2024/09/22

Duris atvėrė šeštasis bankas

Kupiškėnai savo mieste jau gali naudotis šešių bankų paslaugomis. Kovo 28 d. rajono vadovai, verslininkai, žiniasklaidos atstovai buvo pakviesti į AB Šiaulių banko veiklos pristatymą Kupiškio klientų aptarnavimo skyriaus atidarymo proga.

Šiaulių banko administracijos vadovo pavaduotojas Viktoras Budraitis sakė, jog šių metų pradžia pažymėta dideliu jų banko, gyvuojančio jau 15 metų, plėtros ženklu. Ką tik Vilniuje atidarytas 60-tas banko filialas. Kupiškį jie pasirinkę irgi neatsitiktinai. Šiame krašte matantys perspektyvas vystyti verslui – netoli Latvijos pasienis, neblogai vystomas žemės ūkis, yra vandens telkinių, galima plėtoti turizmą. Šiaulių bankas yra orientuotas į smulkų ir vidutinį verslą.

Šiaulių banko valdybos narys Jonas Bartkus Kupiškio klientų aptarnavimo skyriaus vadovei Rolandai Šatinskienei atidarymo proga įteikė ne tik veiklos licenciją, bet ir įrėmintą proginę monetą Mat šis bankas kartu su Lietuvos banku turi teisę platinti tokias monetas.

Meras Jonas Jarutis palinkėjo Šiaulių bankui ir ateityje išlikti tikro lietuviško kapitalo banku.

R. Šatinskienė padėkojo sveikinusiesiems ir pasidžiaugė naujomis,vienomis iš moderniausių patalpų Kupiškyje, bei pakvietė verslininkus ir visus kupiškėnus užsukti pas juos spręsti savo finansinių problemų.

Atminimo dovanėlės buvo įteiktos pirmiesiems šio banko klientams. Naująsias patalpas pašventino dekanas Vladas Rabašauskas.

Daugiau: indėlis.

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video