2024/09/22

Žemiška kelionė baigėsi Kupos upėje

Daugiau nei prieš mėnesį dingusi kupiškėnė Jolanta Sargiūnienė kovo 21 dieną buvo rasta Kupos upėje, netoli kultūros centro.

Kūną grąžino upė

Kultūros centro darbuotojai penktadienio pavakarę pastebėjo kažką panašaus į žmogaus kūną plūduriuojant Kupoje, netoli buvusios užtvankos liekanų. Apie tai buvo pranešta policijai. Pasitelkus Kupiškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojus skenduolio kūnas su drabužiais buvo ištrauktas į krantą. Policijos pareigūnams jį apžiūrėjus, buvo nustatyta, kad tai ieškomos 43-jų metų Jolantos Sargiūnienės kūnas.

Pirminiais duomenimis, ant J. Sargiūnienės kūno smurto žymių nebuvo pastebėta. Kadangi teismo medicinos ekspertai švenčių dienomis nedirba, skenduolės kūnas tik trečiadienį buvo išvežtas tirti į Teismo medicinos instituto Panevėžio skyrių. Daugiau informacijos apie moters mirties priežastį bylą tiriantys pareigūnai tikisi sužinoti gavę išvadas iš teismo medicinos ekspertų.

Moters dingimas – mįslė visiems

Vasario 11 dienos vakare J. Sargiūnienė pasakiusi vyrui, kad eina į parduotuvę pirkti maisto, į namus nebegrįžo. Iš pradžių moters ieškojo artimieji ir į policijos pareigūnus nesikreipė. Policijai apie dingusiąją buvo pranešta tik vasario 20 dieną – tada ir buvo pradėta oficiali J. Sargiūnienės paieška. Dingusios moters ieškota visur – išvaikščiotos Kupos pakrantės prieigos, ieškota prie Pyragių ežerėlio, Varležerio, Lėvens užtvankos.

Jolantos Sargiūnienės dingimas artimiesiems gana netikėtas. Moteris turėjo daug ateities planų, kovo 11 dieną planavo vykti į Egiptą pailsėti. Likimas pasisuko kitaip – vietoje išsvajotos kelionės į Egiptą moteris paslaptingai iškeliavo Anapilin.

——-
Autorius: Nida ŠULCIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video