2024/05/16

Avarijos kaltininkas operatyviai nustatytas

Sausio 12 dieną, 7.59 val., Gedimino gatvėje įvyko avarija, sukėlusi nemažą kupiškėnų susidomėjimą, mat įvykio kaltininkas iš įvykio vietos paspruko. Atrodo, kad sugriežtėjus baudoms už įvairius Eismo taisyklių pažeidimus, o ypač už važiavimą išgėrus, tokių veikėjų, kurie bandys pabėgti iš įvykio vietos, gali padaugėti.

Šiais metais Lietuvoje užfiksuotas jau ne vienas toks atvejis. Policijos pareigūnai perspėja tokius potencialius bėglius, kad taip daryti tikrai neverta, nes nemalonumų vėliau bus dar daugiau.

Minėtos avarijos aplinkybes pareigūnai jau išsiaiškino, o pabėgusį vairuotoją nustatė netrukus po įvykio.

Avariją tyrę pareigūnai „Kupiškėnų mintims“ pasakojo, kad automobilis BMW, Gedimino gatve važiuodamas nuo centro bažnyčios link, atsitrenkė į kito automobilio „Audi 80“, sukusio iš Gedmino gatvės į P. Matulionio gatvę, galinę dalį.

Smūgis buvo nemažas. Avarijos metu buvo sužalotas „Audi 80“ vairuotojas ir BMW keleivė. Rimtas traumas patyręs vairuotojas ilgam buvo paguldytas į ligoninę, o keleivei teko gipsuoti ranką.

Po įvykio BMW vairuotojas ir vienas keleivis nedelsdami leidosi į kojas. Dar vienas to paties automobilio keleivis ir nepilnametė keleivė liko įvykio vietoje. Jau vien tai, kad policija galėjo iš karto pasikalbėti su avarijos liudininkais, leido neklystamai nustatyti pabėgusiųjų asmenybes.

Pasirodo, kad BMW vairavo Artūras Kerna, gimęs 1984 metais. Jis už vairo sėdėjo išgėręs. Iki tos nelemtos avarijos į policijos akiratį vaikinas nebuvo pakliuvęs.

Pasak policijos pareigūnų, A. Kerna prisipažino vairavęs automobilį.

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video