2024/05/04

Savi pyragai ir muzikantai

Lietuvos pensininkų sąjungos (LPS) “Bočiai„ rajono skyriaus nariai nuo pat savo veiklos pradžios turi tradiciją būtinai susirinkti prieš didžiąsias metų kaitos šventes – Kalėdas, Naujuosius metus ar tarpušvenčiu iki Trijų Karalių.

Praėjusio šeštadienio popietė kultūros centro fojė kaip tik ir vyko metų palydėtuvių dingstimi – pabendrauti, pasidžiaugti, jog 2007 metai šiai nevyriausybinei organizacijai taip pat įsimintini: įstojo keliolika naujų narių, pulkas bendrijos narių baigė jiems nemokamai surengtus kompiuterinio raštingumo kursus, toliau bendradarbiaujama su LPS kaimyninių rajonų skyriais, o Kupiškio kultūros centro mišrus choras “Bočiai„(vadovė Vanda Dičkienė), kurio dalyviai yra šios nevyriausybinės organizacijos nariai, vis yra kviečiamas ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje koncertuoti.

Susėdusius prie suneštinių vaišių stalų bendrijos narius pasveikino, sveikatos ir laimės palinkėjo jos pirmininkė Irena Majauskienė.

Nuotaikingai bendrauti padėjo choro ir jo ansamblių dainininkai, kiti muzikuojantys bendrijos nariai. Ne vienam šokiui griežė ir dviese, ir keturiese – armonika Gintas Bernadickas, akordeonais Julius Žiūkas, Gindrutė Kliaugienė, Saulė Čepienė, Birutė Suvaizdienė, netrūko jiems pritariančių būgnu ir skambalais.

Vieni kitus vaišindami užkandžiais, vynais, popietės dalyviai keitėsi ir savo gaminių receptais.

——-
Autorius: Eleonora VAIČELIŪNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video