2024/04/23

Miestiečiams abejonių sukėlė teniso kortų atnaujinimas

Neseniai Vytauto gatvėje, prie pat Kupos, buvo pradėti darbai lauko teniso aikštelėje. Ten šiuo metu remontuojama danga.

“Kupiškėnų minčių„ skaitytojams kilo abejonių, ar ten bus galima tenisą pažaisti visiems norintiems, ar tik valdžios vyrams ir turtingesniems verslininkams, kurie savo lėšomis ir remontuoja aikštelę. Kai kas net nusprendė, kad ten išvis bus privatūs teniso kortai, į kuriuos paprastas mirtingasis ir nosies negalės įkišti.

Savivaldybės administracijos direktorius Žilvinas Aukštikalnis “Kupiškėnų mintims„sakė, kad kupiškėnai baiminasi be reikalo. Teniso kortai tikrai nebus privatūs. Remonto darbai yra numatyti Kupos pakrančių tvarkymo projekte. Lėšų darbams yra skyrusi Savivaldybė, šiek tiek pinigų gauta ir iš privačių asmenų.

Ž. Aukštikalnis pasakojo, kad jis supranta, kodėl kai kam galėjo kilti minčių apie privačią aikštelę. Dabar ten kartais tenisą žaidžia žmonės, kurie turi savo tinklą. Baigę žaisti, jie tinklą pasiima, o kiti nebegali žaisti, nes dabar nuolat aikštelėje tinklo dar nebūna.

Kai kortus sutvarkys, tinklas bus, o aikštelės vartai bus užrakinti. Tai šiek tiek drausmins ne tiek teniso mylėtojus, kiek visokius padaužas, kurie gali prikrėsti eibių. Dabar svartoma, kad raktai turėtų būti pas Lauryno Stuokos–Gucevičiaus gimnazijos budintįjį, o darbo metu gal ir Kūno kultūros ir sporto centre, kuris yra visai šalia aikštelės. Pasiimti raktus ir patekti į aikštelę būtų nesudėtinga.

Dar nėra nutarta, ar ateityje bus imamas kažkoks mokestis už naudojimąsi kortais, bet tai ateities klausimai.

Kai darbai bus baigti, tenisą galės žaisti visi šios sporto šakos mylėtojai.

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video