2024/05/05

Aplinkosaugininkai domėsis amerikono užtvaromis

Šeštadienį “Kupiškėnų mintys„ išspausdino straipsnį apie tai, kad prie marių pasistatęs sodybą įmonės “Ochoco Lumber„ generalinis direktorius nusitiesė tvorą ne tik iki marių pakrantės, bet ir į pačias marias, nors taip daryti neleidžia Lietuvoje veikiantys teisės aktai.

Pirmadienį Aplinkos ministerijos Panevėžio regiono aplinkos apsaugos departamento Kupiškio rajono agentūros vedėjos pavaduotojas vyr. valstybinis aplinkos apsaugos inspektorius Rimantas Adomauskas sakė, kad aplinkosaugininkai patikrins laikraštyje išspausdintą informaciją ir imsis priemonių, kad prie marių būtų tvarka, nes Lietuvoje veikiantys įstatymai vienodai galioja visiems mūsų šalyje gyvenantiems žmonėms, nepriklausomai nuo jų pilietybės ar įsitikinimų.

R. Adomauskas pasakojo, kad per jo septynerius darbo agentūroje metus tik vienas žmogus buvo tvorą nusitiesęs į marias. Po serijos baudų jam teko tą tvorą nusigriauti. Ir prie marių yra nemažai sodybų, bet jose gyvenantys žmonės neleidžia sau tokios prabangos ir nepasistato tokių užtvarų, nors gal kai kam ir knieti taip padaryti.

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video