2024/05/05

Trys pagrindiniai valdžios vyrai žada dirbti žmonėms

Po ketvirtadieninio rajono Savivaldybės tarybos posėdžio, kuriame buvo išrinkti pagrindiniai rajono valdžios vyrai, jie prisistatė rajono žmonėms ir papasakojo, ko galima tikėtis iš naujosios valdžios.

Meras Jonas Jarutis:

Manau, kad kardinalių permainų neturėtų būti. Tęsime pradėtus darbus pagal numatytą programą. Priimant sprendimus, stengsimės bendrauti su bendruomenių nariais, Kupiškio visuomene. Nors dabar yra trapi valdančioji dauguma, nemanau, kad tai trukdys rezultatyviai dirbti. Viliuosi, kad kaip ir praeitoje Taryboje daugelis sprendimų bus priimami konsensusu arba dauguma balsų. Žinoma, viskas priklausys nuo svarstomų klausimų parengimo, bet tikiu, kad juos mes deramai parengsime.

Administracijos direktorius Žilvinas Aukštikalnis:

Nauja valdžia įneš šiokių tokių pokyčių, nes nauja šluota naujai šluoja. Manau, kad mes daugiau dėmesio kreipsime į tas sritis, kurios iki šiol buvo antrame plane. Mes turime gyventojų apklausos rezultatus. Remiantis tos apklausos duomenimis siūlysime Tarybai pakoreguoti strateginį Savivaldybės veiklos planą ir sudėlioti kitus prioritetus. Jei Taryba pritartų, kai kurie projektai jei ne šiemet, tai kitąmet jau būtų pradėti įgyvendinti.

Padarius minėtą žmonių apklausą, paaiškėjo, kad žmonės jau šiek tiek geriau gyvena ir juos vis labiau domina laisvalaikio projektai, o jie iki šiol buvo šiek tiek primiršti.

Mero pavaduotojas Aidas Mikėnas:

Rajono visuomenei ir Tarybai norėčiau padėkoti už išreikštą pasitikėjimą. Suprantu, kad tai yra labai atsakingas postas. Laukia atsakingi darbai. Mes turėsime įgyvendinti savo programą, kad galėtume patenkinti visuomenės poreikius, užtikrinti žmonių teises į darbą, poilsį , švietimą.

Mes dar iki galo nesusitarėme, kokias sritis aš kuruosiu, bet manau, kad man atiteks švietimo, kultūros ir visuomeninių organizacijų sritys.

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video