2024/04/28

“Išeitis„ – patikima išeitis

Dvyliktus metus Kupiškyje gyvuojanti nevyriausybinė organizacija – klubas “Išeitis„, pasak jos atstovo, yra lankomas daugiau kaip dvidešimties kupiškėnų. Jie pirmadienių ir ketvirtadienų pavakariais į būstinę Gedimino g. 15a atvyksta iš įvairių rajono vietovių. Šio klubo nario nuomone, su nelemtąja priklausomybe alkoholiui grumtis įmanoma tik prisipažinus esant tos blogybės spąstuose ir patikėjusiam, jog galima laimėti. Anoniminiai alkoholikai iš nuopuolio kyla vienas kitam padėdami. Jis kviečia į šį gelbėjimosi sambūrį kreiptis telefonu (8~617) 4 58 51.

Klubo “Išeitis„ atstovo turimomis žiniomis, ne vienas kupiškėnas, besigrumiantis su priklausomumo alkoholiui bėda, ieško pagalbos didmiesčiuose veikiančiuose centruose. Jo nuomone, ne prastenė psichologinė parama teikiama ir vietoje, tam pasitarnauja programa Alan-amon. Ji Kupiškyje teikiama nemokamai. Daugiau apie šią paramą anoniminiam alkoholikui ir konsultacijas jo artimiesiems tektų pasiteirauti tel. (8~694) 9 29 01.

Redakcijos svečias sakė, jog gegužės pradžioje kupiškėnų klubas “Išeitis„ surengs atvirą susirinkimą, kuriame dalyvausiantys sužinos, kad iš kiekvienos blogybės vis dėlto yra išeitis.

——-
Autorius: Eleonora VAIČELIŪNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video