2024/05/18

Dainų šventė pensionate

Panevėžio apskrities socialinių globos įstaigų veiklos planuose yra numatyta, kad kasmet kiekviena įstaiga turi suorganizuoti metinį renginį, kuriame dalyvautų visos apskrities šio profilio įstaigos.

Trečiadienį apskrities globos namų kolektyvai rinkosi Kupiškio pensionate. Čia vyko apskrities Dainų šventė.

Šventę pradėjo Apskrities viršininkės pavaduotojas Alfonsas Pulokas. Tarp svečių buvo Apskrities socialinių reikalų skyriaus vedėja Gema Jurgelevičienė, globos įstaigų direktoriai.

Pensionato direktorius Dainius Bardauskas “Mintims„ pasakojo, kad ši šventė tampa tradicinė. Šiemetinis renginys jau antrasis. Pernai ji buvo skirta Kovo 11-ajai, o šį kartą – Įsimylėjelių dienai. Šį kartą renginys jau išaugo apskrities marškinėlius. Šventėje be šeimininkų dalyvavo ne tik kaimyninių Jotainių, Lapėnų, Skemų pensionato žmonės ir svečiai iš kitų apskričių – Zarasų bei Anykščių rajonų.

Pagal šventės nuostatus, dalyviai vieną dainą skyrė įsimylėjėlių temai, o kitas dvi pasirinko laisvai.

Dainininkai parodė daug išmonės, nuoširdžiai džiaugėsi vieni kitų programomis. Vertinimo komisija aptarė išgirstas dainas ir vertino atlikėjus, bet nugalėtojų neskirstė. Svarbiausia buvo dalyvauti, parodyti save, kitus pamatyti ir linksmai padūkti.

Šventei baigiantis dalyviai sulaukė jiems netikėto siurprizo – Ovidijaus Vyšniausko koncerto.

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video