2024/05/02

Nesaugūs Žvėrių kaimo tilteliai

Skaitytojai iš Žvėrių kaimo guodėsi, kad labai nesaugu, ypač su didesne technika važiuoti tilteliu per Naktakės upelį, nes nutrupėję ir pagraužti jo šonai. Seniūnija kažkodėl nelabai skuba šią problemą likviduoti. Juk tereikia tik žvyro užpilti.

Pasidairę Žvėrių kaimo prieigose aptikome ir labai suklypusį pėsčiųjų lieptelį per šį upelį. Tad dėl visų čia pamatytų ir nugirstų bėdų kreipėmės į arčiausiai žmonių esančią valdžią – seniūniją.

Noriūnų seniūnijos seniūnas Audronijus Zulonas paaiškino, kad ten yra ne tiltelis, bet pralaida. Ji bus remontuojama iš esmės šį pavasarį, Darbai gali kainuoti daugiau nei 15 tūkst. litų. Reikės įrengti papildomai dar vieną žiedą ir prietiltį, kad vanduo neišgraužtų. Čia būta bėdų ir dėl bebrų, kurie buvo pralaidą užkimšę. Šiuo metu automobiliais per šią vietą važiuoti tikrai saugu. Žinoma, išskyrus kombainus ar kitą didesnę techniką.

O pėsčiųjų tiltelį per Naktakės upelį, anot seniūno, yra susirentę patys šio kaimo gyventojai. Taigi jie ir turi pasirūpinti, kad juo eiti būtų saugu.

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video