2024/05/05

Reido metu kupiškėnai važinėjo blaivūs

Lietuvos keliuose karas tebevyksta. Vos ne kasdien žūsta žmonės, o avarijas neretai sukelia neblaivūs vairuotojai. Rajono keliuose kol kas karas nevyksta. Pasirodo, ir girtų vairuotojų policija sulaiko ne taip jau daug.

Praėjusį penktadienį policija suorganizavo eilinį reidą, kurio metu aiškinosi, ar miesto vairuotojai blaivūs vairuoja transporto priemones. Nuo 16 iki 18 valandos aštuoni policijos pareigūnai Gedimino gatvėje patikrino net 185 vairuotojus. Absoliuti jų dauguma buvo visiškai blaivūs. Keli vairuotojai buvo tik truputį išgėrę, bet neviršiję leistinos 0,4 promilės ribos.

Rajono policijos komisariato Viešosios tvarkos skyriaus Viešosios tvarkos ir eismo priežiūros poskyrio viršininkas Vytautas Stančikas “Mintims„ pasakojo, kad šio reido metu buvo sulaikytas tik vienas alkoholio padauginęs vairuotojas – niekur nedirbantis kupiškėnas Gintautas Barzdenis.

Pasak V. Stančiko, šiam vairuotojui gresia piniginė bauda nuo 1000 iki 1500 litų, arba jis neteks teisės vairuoti transporto priemonę nuo 12 iki 18 mėnesių.

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video