2024/05/18

TEO keičia strategiją ir vadovus

Neseniai visiems pažįstamas “Lietuvos telekomas„ pakeitė savo pavadinimą į TEO, o dabar keičia ir vadovus.

Praėjusią savaitę naujasis TEO Panevėžio regiono direktorius Rimantas Misevičius supažindino su bendrovės diegiamomis naujovėmis ir bendrovės reorganizacija.

Konkursą laimėjęs ponas Rimantas “Mintims„ pasakojo, kad nuo šiol visi regioniniai padaliniai bus pavaldūs jam. Iki reorganizacijos pavaldumas buvo komplikuotas. Vieni padaliniai buvo pavaldūs Vilniui, kiti – Klaipėdai. Nuo šiol Panevėžio regionas bus pakankamai savarankiškas. Jis apims Panevėžio ir Utenos apskritis, ir bus pavaldus naujajam direktoriui.

Senasis pavadinimas “Lietuvos telekomas„ pakeistas į TEO, inspiruotas reorganizacijos ir naujų paslaugų teikimo. Jau šį rudenį TEO galės pasiūlyti skaitmeninės televizijos malonumus. Tai bus įdomių galimybių televizija. Bus galima žiūrėti programas atbuline data. Visa tai bus galima matyti per tuos pačius televizorius, kurie dabar stovi mūsų butuose ar namuose. Kainos bus nelabai didelės, bet apie jas kol kas anksti kalbėti.

Be skaitmeninės televizijos, vartotojams bus pasiūlytas VOIP’as. Tai kažkas panašaus į daugeliui jau pažįstamą „Skype“- žmogus, neturintis telefono linijos, bet turintis internetą, galės kalbėtis telefonu.

Šių ir kitų paslaugų atėjimas inspiravo įvaizdžio ir pavadinimo pakeitimą.

Paskelbus konkursą Panevėžio regione, jame dalyvavo buvęs padalinio vadovas ir keletas kitų pretendentų. Iš penkių pretendentų buvo pasirinktas R. Misevičius, anksčiau dirbęs plačiai žinomos įmonės “Egzotika„ vieno iš padalinių direktoriumi.

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video