2024/05/05

Stotyje sulaikytas prekiautojas narkotikais

Įvairiose Lietuvos vietose vis dažniau teisėsaugininkams įkliūvantys narkotikų platintojai nebegali ramiai jaustis ir Kupiškyje.

Apie vykstančią prekybą narkotikais miestelėnai kalba gana garsiai, net “Kupiškėnų minčių„ internetinės svetainės skaitytojai prašo, kad apie šią problemą būtų rašoma. Žinoma, rašyti galima kiek tik nori, bet faktai turi būti įrodomi. Redakcijos šaltiniai teigia, kad narkotikų galima nusipirkti mašinų stovėjimo aikštelėje prie bažnyčios, tam tikroje vietoje Kraštiečių mikrorajone, bet tai tik sakoma…

Prekybos narkotinėmis medžiagomis Kupiškio rajone peripetijos gali pradėti aiškėti po vieno kupiškėno sulaikymo miesto autobusų stotyje. Kol vyksta ikiteisminis tyrimas, pareigūnai dar negali dalytis šio sulaikymo detalėmis.

Kol kas aišku tiek – policijos pareigūnai iš autobusų stoties į komisariatą atsivežė ten sulaikytą pilietį. Jį apieškant buvo rasta 50 gramų miltelių. Kol neatlikta ekspertizė, pareigūnai konkrečiai neįvardija, koks tai narkotikas. Kaip mus informavo Kupiškio kriminalistų vadas Sigitas Kurklys, atrodo, kad rasti milteliai yra liaudyje vadinamasis “Amfas„.

Sulaikytas Kupiškio gyventojas – policijai gerai žinomas veikėjas, teistas net septynis kartus. Žmogui yra tekę ir pasėdėt.

——-
Autorius: Gintaras JURGĖLAS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video