2024/05/21

Futbolo turnyrą pakoregavo gripas

Dėl vaikų susirgimo gripu šiemet teko šiek tiek perkomplektuoti mūsų komandą: buvom priversti pakeisti vartininką, kai kuriuos žaidėjus ir dėl to negalėjom varžovams rimtai pasipriešinti, – po Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos sporto salėje penktadienį pasibaigusio vaikų futbolo turnyro Socialdemokratų partijos Kupiškio rajono skyriaus taurei laimėti, netaupydamas gerų žodžių jo rėmėjams, kalbėjo vienas šių varžybų organizatorių, Kupiškio sporto mokyklos treneris Gediminas Uldukis.

Pernykščiams tokio turnyro nugalėtojams aikštės šeimininkams šiais metais teko tenkintis paskutiniąja – ketvirtąja – vieta. Jie taikiai 3:3 rungtynes baigė su rokiškėnais ir dukart skaudžiai pralaimėjo: Biržų Kaštonų pagrindinės mokyklos jauniesiems futbolininkams 1:7 ir pasvaliečiams – 1:6.

Socialdemokratų taurę ir aukso medalius iškovojo Pasvalio moksleiviai, sidabrą palikę biržiečiams, o bronzą – rokiškėnams. Geriausius kiekvienos komandos žaidėjus šios partijos atstovai taip pat pagerbė asmeninėmis dovanomis. Mūsiškių ekipoje tokio įvertinimo susilaukė Irmantas Šap, o absoliučiai geriausio futbolininko prizą pelnė Mantvidas Kučas iš Pasvalio, įmušęs penkis įvarčius.

——-
Autorius: Algirdas PETRULIS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video