2024/05/04

Baimintis dėl šilumos tiekimo sutrikimų nėra pagrindo

Nors didieji šalčiai atlėgo, dar iki žiemos pabaigos toli. Bus dar visokių oro permainų. Svarbiausia, kad šiuo laikotarpiu nepasitaikytų šilumos tiekimo sutrikimų. Ar dėl to miesto gyventojai neturėtų nuogąstauti, ar Kupiškis apsaugotas nuo šilumos tinklų avarijos, kokia atsitiko Telšiuose, teiraujamės AB “Panevėžio energija„ Kupiškio šilumos tinklų skyriaus viršininko Sauliaus ŽILINSKO:

Baimintis dėl šių reikalų nėra pagrindo. Taip tvirtinu todėl, kad kone savaitę trukusių speigų išbandymus mūsų tarnyba išlaikė sėkmingai. Dirbome išties ekstremaliomis sąlygomis, o nieko netikėto ir kas keltų didelį susirūpinimą neatsitiko. Vadinasi, šildymo sezonui esame gerai pasirengę.

Kaip ir kasmet, praėjusią vasarą magistralinės trasos buvo kruopščiai patikrintos, kai kuriose vietose susidėvėję vamzdynai pakeisti naujais, atlikti hidrauliniai bandymai. Lėšų tam skyrė mūsų kaip ir Pasvalio, Zarasų, Kėdainių bei kitų rajonų šilumos sistemas eksploatuojanti AB “Panevėžio energija„. Stengiamės, jog ir dabar jokių nesklandumų nekiltų, kad žiemą kupiškėnams namuose netektų lįsti į kailinius. Skyriaus žmonės dirba sutelktai. Taigi esu tikras, kad panašių nelaimių, su kokiomis susidūrė telšiškiai, pas mus nepasitaikys.

——-
Autorius: Algirdas PETRULIS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video