2024/05/06

Subačiaus geležinkelio stoties “perone„ aidėjo juokas

Praėjusį šeštadienį Subačiaus kultūros namuose vėl karaliavo juokas, šurmuliavo gausiai susirinkę žiūrovai į tradicinį, šiemet jau šeštąjį, humoro renginį “Subatjuokis„.

Šįkart buvo parodytas tik vienas koncertas, tačiau dvigubai ilgesnis. Beveik keturios linksmybių valandos publikai tikrai nepabodo.

Renginio režisierė ir vedėja Violeta Mičiulienė, persikūnijusi į Subačiaus geležinkelio stoties budėtoją, kalbančią vietiniu slengu (tikrai pavykęs subatėniškas, menantis netolimą gyvenvietės praeitį, tipažas), į scenoje improvizuotą stoties peroną pakėlusi šlagbaumą vis įleisdavo naujų svečių. O jų buvo ir nė karto čia nematytų – tai kaimo kapela “Sadūnai„ iš Zarasų. Atvyko ir geri subatėnų meno mėgėjų bičiuliai iš Šeduvos – humoro grupė “Sprandžina„, vadovaujama Izolinos Staniulienės. (Šeduviai atsidėkodami renginio sumanytojai ją paskelbė savo miestelio garbės piliete.)

Laukiami buvo ir vis naujus giminės nuotykius pasakojantys vietiniai su savo vedliu Antanu Rakaucku (Vidmantu Paliuliu) bei subatėnų teatralų atžalynas – mažieji ir didieji teatro studijos “Kaukė„ vaidintojai, savo šmaikščiais etiudais, nuoširdumu sužavėję žiūrovus.

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video