2024/05/07

Apie kelyje užmuštą paauglį išdavė kruvini batai

Praėjusio penktadienio pavakarę, 16 val. 43 min., Bugailiškių k. įvyko kraupi avarija. Posūkyje traktoriaus MTZ vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su mopedu, vairuojamu Adomynės k. gyventojo Mariaus M. (g. 1990 m.). Berniukas žuvo vietoje. Traktoriaus vairuotojas pasišalino iš įvykio vietos, tačiau padangų provėžos žvyrkelyje ir kaimo gyventojų liudijimai policijos pareigūnus atvedė į Puzonių k. gyventojo Raimundo Jėckos kiemą. Šiuo traktoriumi važinėjęs 36-erių metų puzoniškis buvo neblaivus, jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis.

Įtariamas dėl keturiolikmečio mirtino sužalojimo, R. Jėcka tai neigė. Jis prisipažino, kad ryte išgėrė butelį alaus ir važinėjo traktoriumi, o apie eismo įvykį sakė nieko nežinąs. Kruvini įtariamojo batai liudijo ką kita. Ant transporto priemonės taip pat buvo likusios susidūrimo žymės.

Deja, pas senelius į Bugailiškius skubėjęs aštuntokas Marius, nebespėjo jų apkabinti.

Susidūrė

Vakar ryte, apie 7 val. 30 min., kelyje Rokiškis-Kupiškis Gaigalių k. gyventoja Gražina Šilienė, vairuodama automobilį VW GOLF, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su kupiškėno Ramūno Slapšinsko vairuojamu VW PASSAT. Įvykio metu sunkiai sužalotus vairuotojus iš automobilių gniaužtų išvadavo Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos gelbėtojai. Dėl krūtinės ląstos ir šonkaulių lūžių G. Šilienė paguldyta į Kupiškio r. ligoninės reanimacijos skyrių, o paskui pervežta į Panevėžio ligoninę. Eismo įvykio aplinkybės tiriamos. Spėjama, kad avarija įvyko dėl VW GOLF vairuotojos sveikatos sutrikimų.

Taranavo kelio ženklą

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Kupiškio centre sumažėjo vienu kelio ženklu. Ties Gedimino g. 38 namu smarkiai nulenktas sustoti draudžiantis kelio ženklas, ant asfalto likusios stabdymo žymės. Nustatyta, kad į šaligatvį rėžėsi automobilis AUDI 100, surastas Muziejaus g. Jis priklauso kupiškėnui Renatui Stančikui, tačiau kas avarijos metu sėdėjo prie vairo ir paspruko iš įvykio vietos, kol kas aiškinamasi.

——-
Autorius:

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video