2024/05/19

Senjorai miklino protą ir kūną

Kupiškio kultūros centre visą praėjusį šeštadienį šeimininkavo sporto veteranai. Į čia surengtas varžybas juos sukvietė sporto klubas “Šaltinis„ ir Socialdemokratų partijos rajono skyrius. Gausus būrys praeityje Kupiškį plačiai garsinusių vyrų ir moterų kelias valandas įkaitę miklino protą ir kūną.

Buvo varžomasi prie šaškių ir šachmatų lentų, stalo teniso stalų, rankos taiklumas bandomas svaidant strėlytes į smiginį. Ko gero, pastaroji rungtis ir sulaukė didžiausio žiūrovų susidomėjimo. Daug kruopštaus darbo turėję teisėjai atskirai sumavo “Šaltiniui„ ir socialdemokratams, socialliberalams, liberalcentristams, darbiečiams bei Valstiečių ir Naujosios demokratijos partijų sąjungai atstovavusių varžybų dalyvių rezultatus. Ilgiausiai užstalėse parimę galvas suko šachmatininkai.

Nugalėtojams “Šaltinio„ įsteigtas taures, aukso medalius ir padėkas iškovojo Jūratė Sipavičienė ir Viktoras Naglys (šaškės), Liudmila Gružienė ir Nikolajus Berdejevas (šachmatai), Vilija Razgūnienė ir Algis Dešukas (stalo tenisas), Adelė Gaškienė ir Vaitiekus Gaidukevičius (smiginis). Šaškių varžybose antrosios vietos atiteko Veronikai Gabrėnienei ir Antanui Varanauskui, šachmatų – Aldonai Stukienei ir Alfonsui Briedžiui, stalo teniso – A. Gaškienei ir Vaclovui Pakalniškiui, smiginio – Genovaitei Grižienei ir V. Pakalniškiui. Trečiųjų vietų laimėtojais tapo šaškininkai Stasė Lapinskienė ir Petras Zulonas, šachmatininkas Stasys Gružas, stalo tenisininkai Virginija Pakalniškienė ir Petras Steponavičius, smiginio mėgėjai – J. Sipavičienė ir Albinas Vaižmužis. Klubo prezidentas Romas Semėnas juos apdovanojo sidabro ir bronzos medaliais bei padėkomis. Pagerbiant aktyviausiai rajono bei šalies varžybose pastaruoju metu dalyvavusius ir geriausių rezultatų pasiekusius šios visuomeninės organizacijos narius V. Razgūnienę (stalo tenisas), Gediminą Uldukį (lietuviškasis ritinys), Ričardą Puntuzą (futbolas), Kęstutį Navicką (triatlonas) ir Algimantą Prievelį (tinklinis) jiems buvo įteiktos taurės ir padėkos.

——-
Autorius: Algirdas PETRULIS

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video