2024/05/19

Už gyventojų skirtus pinigus – naujas prietaisas

Kupiškio ligoninės vyr. gydytojas Povilas Rimkus dėkoja gyventojams, pernai gautų iš pajamų išskaičiuota mokesčio dalimi (iki 2 proc.) parėmusiems ligoninę ir tokiu būdu skyrusiems jai per 6 tūkst. litų. Vyr. gydytojas informavo, jog šie pinigai atiteko efektyviai sveikatos apsaugai – sausio 5 d. ligoninė, pridėjusi šiek tiek savų pinigėlių, įsigijo apie 8 tūkst. litų kainavusį bioelektromagnetinio energijos reguliavimo prietaisą “Bemer 3000„.

Pasak fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojos Alinos Balčiūnienės, tai naujas fiziologinis sveikatos palaikymo ir jos atstatymo gydymo metodas, paremtas naujais mokslo tyrimo duomenimis. Jis naudojamas JAV, Vengrijoje, Šveicarijoje, Austrijoje ir kt. šalyse ligų profilaktikai, gydymui, reabilitacijai, taip pat sporto medicinoje. Naudojant šį prietaisą, taikomas tiksliai dozuotas pulsuojantis žemo intensyvumo elektromagnetinis laukas. Šis tarptautine premija apdovanotas metodas sukurtas Vokietijoje, Planko institute, prof. dr. W. Kafkos ir užpatentuotas Europos patentų biure.

Biologinė elektra ir elektromagnetiniai reiškiniai yra visų organizmų gyvybės funkcijų pagrindas. Sveiki audiniai ir jų struktūros gali formuotis ir vystytis tik esant pakankamam elektromagnetinės energijos kiekiui. Gydant šiuo metodu, atstatomas energijos trūkumas organizmo molekulėse ir ląstelėse bei sutrikusi medžiagų apykaita, gerėja kraujotaka, padidėja kraujo prisotinimas deguonimi, aktyvinama baltymų sintezė, kyla organizmo atsparumas ligoms, pagreitėja šlakų pašalinimas iš organizmo. Visų šių poveikių dėka organizmo atstatomosios ir natūralios sveikimo galimybės padidėja iki 30 proc.

Gydytoja A. Balčiūnienė teigė, jog šis metodas ypač taikytinas regeneraciniams atstatomiesiems procesams organizme skatinti: sergant artrozėmis, esant pečių juostos ir stuburo skausmams bei neuralgijoms, kaulų lūžiams, žaizdoms, raumenų skausmams ir sumušimams, galvos skausmams, lėtiniam nuovargio sindromui, migrenai, miego sutrikimams, medžiagų apykaitos ligoms, kaulų retėjimų atvejais, kraujotakos nepakankamumui, alergijai, sportinėms traumoms gydyti, greitesniam organizmo atstatymui ir pasveikimui dėl ligų, traumų; bendrai fizinei būklei ir gyvenimo kokybei pagerinti, organizmo ištvermei ir pajėgumui stiprinti.

——-
Autorius: Jurgita ŽIUKAITĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video