2024/04/27

Miesto iš snaudulio nepažadins nei gyva muzika, nei striptizas

Net keletą kartų spaudoje pasirodė kvietimas į Kupiškio kavinę-barą “Merkurijus”, kur gruodžio 11 d. grupė “Kodas” bei žinomas dainininkas Rolandas Kindaravičius pristatė savo naują programą “Žiemos ilgesys”. Kad 12 metų šou versle besisukantis šis atlikėjas kupiškėnams nėra pats mėgstamiausias, buvo galima nuspėti. Tačiau vietos gyventojų nesuviliojo ir pikantiška skelbimo detalė: programoje “Viskas moterims” bus šokamas vyrų striptizas.

Gaila MATULYTĖ

Praėjus kelioms minutėms nuo skelbtos renginio pradžios, kavinėje prie baro sėdėjo tik viena moteris, atvykusi iš atokesnio kaimelio. Prie stalo užkandžiavo pagyvenusių žmonių trijulė. Vėliau pasirodė dar du vaikinukai su mergina. “Merkurijaus” savininkas Viktoras Naglis kiek sunerimęs vaikščiojo po salę, nuo smalsių lauke stoviniuojančių kupiškėnų dangstė langus užuolaidomis.

Cigaretę prie baro netruko prisidegti ir dainininkas, jau daugelį metų dainuojantis tik gyvai. Jis išliejo visą susikaupusį nepasitenkinimą dėl žmonių nedėmesingumo ir visiško neišmanymo, kokia vertinga yra gyva muzika.

“Šią vasarą koncertavau Vokietijos ir Belgijos lietuviams, – pasakojo R. Kindaravičius. – Ten buvau maloniai nustebintas žmonių šilto priėmimo, salės buvo pilnutėlės. Vakar turėjau tris koncertus Marijampolėje ir Lazdijuose, kur gyventojų ne ką daugiau, nei Kupiškyje, tačiau ten, sumokėję 25 Lt už naują tris su puse valandos trukusią programą, žmonės vos tilpo į salę. O kupiškėnams, pasirodo, svarbiau išgerti tris bokalus alaus, užuot atsipalaiduoti klausant kokybiškos muzikos.”

——-
Autorius:

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video