2024/05/03

Kupos pradinėje mokykloje tvyro draugiška atmosfera

Šiandien visose rajono mokyklose nuvilnys šventinis šurmulys. Minima vienos humaniškiausių, reikšmingiausių ir didžiausio pasiaukojimo reikalaujančių profesijų šventė – Tarptautinė mokytojo diena.

Savo profesinę šventę šiandien švenčia ir 22 Kupiškio Kupos pradinės mokyklos pedagogai, kurie savo šilumą ir meilę skleidžia 274 jaunosios kartos atstovams. Išvakarėse kalbintą šios ugdymo įstaigos direktorę Mariją Jančienę džiugina darnūs ir draugiški darbuotojų kolektyvo tarpusavio santykiai. Pasak direktorės, kūrybingos, darbščios mokytojos noriai dalijasi patirtimi viena su kita, dalyvauja įvairiuose projektuose, kelia kvalifikaciją. Daugeliui pedagogių suteikta vyr. mokytojo kvalifikacinė kategorija, jaunąją kartą ugdančioje mokykloje dirba trys mokytojos metodininkės.

Artėjančios šventės nuotaikomis spinduliavo ir koridoriuje smagiai besišnekučiuojančios mokytojos: Vilma Kareivienė, Rita Ruzgienė, Loreta Šakickienė, Dalia Kaktienė ir Asta Jusienė. Profesinę šventę pedagogės sakė kaip ir kasmet pasitinką džiugiomis nuotaikomis. Linksmai nusiteikusios mokytojos savo darbo nekeistų į jokį kitą. “Ugdymo įstaigoje niekada nenugrimsi į monotoniją ir nuobodulį. Kiekviena diena vis kitokia, pilna netikėtumų, džiugių atradimų ir įspūdžių„, – mintimis apie savo darbo specifiką dalijosi Kupiškio Kupos pradinės mokyklos pedagogės.

——-
Autorius: Jurgita ŽIUKAITĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video